tiistai 29. syyskuuta 2015

Parasta juuri nyt: kahden tunnin lounaat

Olin jo ehtinyt unohtaa ne. Mutta olihan niitä kauppisaikanakin. Kahden tai jopa kolmen tunnin lounaita. Kun mihinkään ei ole kiire, mutta vaikka mitä pitäisi oikeasti tehdä. Pahaa ruokaa hyvässä seurassa maailmaa parantaen.

Kauppisaikana lounaan jälkeen opiskelijaravintolan penkkiin jotenkin liimaantui. Lounas vaihtui kahviin ja ehkä skipattiin iltapäivän luento ja jatkettiin oluelle. Ensimmäisessä "oikeassa" työpaikassa kansainvälisessä konsulttiyrityksessä lounas oli kahdenkymmenen minuutin mittainen suoritus. Toisessa eli nykyisessä työpaikassa lounasta arvostetaan enemmän ja siihen varataan joka päivä kokonainen tunti. Äitiyslomalla ja pääsykokeeseen lukiessa lounas oli eilinen lihapulla jos sitäkään ja tehokkuuden maksimoimiseksi lounaskahvi oli ruokajuoma.

Opiskelijalounas 2,60 €

Nyt ollaan taas lounasluksuksen äärellä kun usein luentojen välissä saattaa olla yli kaksi tuntia aikaa. Tänään kolesteroli- ja ateroskleroosiluentojen innoittamana käytiin läpi terveellinen ruokavalio ja kaikki viimeisimmät aiheeseen liittyvät tutkimustulokset, luomuruoka ja maailman ylikansoitus, hallituksen uudet leikkaukset, vesi Marsissa ja elämän todennäköisyys maapallon ulkopuolella, rokotusvastaisuus, ylilääkitseminen ja homeopatia. Ihana opiskelijaelämä, älä koskaan lopu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti