lauantai 19. syyskuuta 2015

Mursujaiset vs. Alfajaiset

Pakko sanoa tasapeli. Torstaina vielä Baarikärpäsen jonossa vastasin kurssikaverille, että kyllä mursujaiset (kauppiksen fuksiaiset) vei voiton alfajaisista (lääkiksen fuksiaisista). Sitten tuli jatkot ja meidän upea alfajaistiimi voitti koko skaban! Eli sanotaan nyt kaiken poliittisen korrektiuden nimissä tasapeli. 

Mursujaisissa konsepti on vähän pidemmälle viety. Tai oli ainakin 11 vuotta sitten. Koko setti kestää 24 tuntia, eli aamukuudesta aamukuuteen. Tuohon vuorokauteen mahtui meillä aamiainen, upea, lähes speksitasoinen show, liikenteeltä suljettu Aleksanterinkatu ja poliisisaattueessa marssiminen, artikkeli Kauppalehdessä (!), kauniit kuviot Tuomionkirkon portailla (kts kuva!), pomppulinna, mahtavia rasteja, etkot, upeat bileet, jatkot ja jatkojen jatkot. 24 tuntia. 

Mursujaiskansaa vuonna 2004

Torstaina pääsin mukaan vähän myöhässä päiväkodin vanhempainillan vuoksi. Kontrasti oli aika suuri kun 10 minuuttia aiemmin oltiin keskusteltu kasvatuskumppanuudesta, juotu kahvia ja syöty itsetehtyä kanelipullaa ja nyt löysin itseni aussibaarin edestä pelkkään jätesäkkiin pukeutuneena asettelemassa alusvaatteitani rivin jatkoksi. 

Mahtava ilta, upea alfajaistiimi ja ylivoimainen voitto! Toisen kierroksen fuksilla on se etu, että tietää mistä fuksiaisissa on kyse ja miten tuomaristoon voi pyrkiä vaikuttamaan ;) 

Valkotakkeja BK:ssa torstaina. Letkajenkka on näköjään taas uusi musta.
Hienoja uutisia myös opintojen saralta - kirjan lukeminen teki tehtävänsä ja nyt ollaan kartalla. Tiedän tasan tarkkaan mitä mannoosi-6-fosfaatti tekee! Muistelisin, että kauppiksessa meni aika paljon pidempään ennen kuin avasin ensimmäistäkään kirjaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti