tiistai 17. lokakuuta 2017

First day at school

Eilen, viikon ikäisenä, oli tyttäreni ensimmäinen koulupäivä. Pyörähdimme yhdessä 1,5 tunnin pakollisessa sairaalahygienia -seminaarissa. Hyvin jaksoi tyttö kuunnella luennon ja otti pienet torkut käytännön harjoitusten aikana.

Ekan päivän asu. Tyylikkäästi harmaata ja pastelleja ja
asun kruunaa uudet röyhelösukat

Neidillä oli täydellinen ajoitus sillä sienet ehdittiin hyvin kerätä ja putsata ja pakastaa. Hiukan jo ehdin stressata, että miten tulevan viikon lomani käytän, mutta turhaan, sillä tyttö syntyi maanantaiaamuna. Synnytys meni hyvin ja aika nopeasti, sattui tosin vähän ensimmäistä enemmän sillä epiduraali jäi vain toiveeksi. Naistenklinikalla oli upeat remontoidut synnytyssalit ja vaikka visiitti olikin pikainen, niin ehdin kokeilla jos jonkinlaista jumppapalloa, puolapuita ja katosta roikkuvia joogaliinoja.

Tytöllä oli kaikki kunnossa ja kotiin pääsimme jo seuraavana päivänä. Neiti vaikuttaa maailman rauhallisimmalta (ja ihanimmalta) vauvalta, mutta nyt jännitetään onko kyseessä vain "kahden viikon kuherruskuukausi" vai jääkö tyyppi noin helppohoitoiseksi. Jos jäisi, niin ehkä tästä opiskelujutusta voisi jotain tullakin! Huomenna aion kokeilla vielä hurjempaa juttua ja lähteä 2,5 tunnin seminaariin ilman vauvaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti