maanantai 3. lokakuuta 2016

Meistä tuli lääkäreitä, lääkäreitä ja lääkäreitä

Näin osuvasti lauloi joku ohikulkenut fuksiryhmä viime vuoden alfajaisissa Anssi Kelan sävelellä. Niinhän meistä suuresta osasta tulee, mutta oliko elämää ennen lääkistä?

Pelkäsin ennen koulun alkua, että olen kummajainen. Kauppiksessakin aloitti meidän vuosikurssilla yksi tosi vanha tyyppi. Toisin kuitenkin kävi - meitä yli kolmekymppisiä on vuoden 2014 kurssilla varmaan yli kolmekymmentä.

Mutta ketä ne vanhat tyypit sitten on? Aika heterogeenistä porukkaa sanoisin. Meidän vuosikurssilta löytyy upea kokoelma erilaisia ammatteja ja koulutustaustoja. Ainakin:

- toinen valmis KTM ja pari ei valmista
- kaikennäköisiä diplomi-insinöörejä
- musiikkituottaja
- pari kemistiä
- ammattipianisti
- valtiotieteilijä
- meteorologi
- personal trainer
- pari lentäjää
- veneinsinööri
- puuseppä
- vaatesuunnittelija
- yrittäjä/muusikko/melkein filosofianmaisteri/elämäntapagolfaaja
- farmaseutti
- fysioterapeutti
- kanteleensoiton opettaja

Että onhan näitä. Jos siis mietit kannattaako lääkikseen hakea, niin hae ihmeessä. Sovit varmasti joukkoon.


4 kommenttia:

 1. Hauska postaus! On paljon kirjavampaa kuin olisin ajatellut :D Itsellä jäi viime kevään haussa sisäänpääsy parista tyhmästä huolimattomuusvirheistä kiinni. Uutta putkeen ja toivottavasti ensi syksynä pääsen kartuttamaan omalta osaltani ex-DI-kiintiötä Meilahteen :)

  VastaaPoista
 2. Hih, meitä vanhuksia on kyl ylemmilläkin kursseilla melkoinen määrä. Tosin mua luullaan aina -94 syntyneeks. :D Itse omaan sosiaalispyka/psyka-taustan ja tänä vuonna lähti yhdeksäs vuosi läsnäolevana (no, ainakin oodin mukaan, totuus hieman toinen) Helsingin yliopistossa käyntiin.. Et juu, tervetuloa vain joukkoon vanhukset jos SGL:n seula sallii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu aika tuli perseen alla nyt päästä sisään ensi keväänä jos SGL ja kumppanit toteuttaa ton "YO-arvosanoilla lääkikseen" kuvion. Taitaa nousta siinä aika monella seinä pystyyn :P Tosin kamalastihan siitä on ollu spekulointia että tuleeko sit jotain pääsykoekiintiöitä yms.

   Poista
 3. Moikka,

  löytyykö vielä intoa bloggaamiseen, täällä yksi vanha lukija odottelee kuulumisia :)

  VastaaPoista